Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 684 kJ / 3 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,73 g |
Tuky | 176,78 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 392,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Moje poznámka
Rybízový chlebíček z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qAJ3
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 8 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 9 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 11 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 13 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová bábovka
AlenaCernik před 31 minutami
Cuketová topinková směs
douver před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 1 hodinou
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 2 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 3 hodinami
Bublanina
alenalentz před 4 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 5 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 5 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 8 hodinami
Tématické fráze:
koláč s aronií,
buchta s aronií,
rybízová buchta z pekárny,
rybízová buchta z domácí pekárny,
pečení s aronií,
pecky červeného rybízu fotky,
chlebíček z pekarny,
buchta z aronie,
jak se naučit delat chlebíček,
ribizový kolác,
domácí pekárna a buchta z rybizem,
chlebíček s červeným rybízem,
rybízový kolác z pekárny,
rybízovy kolac z domaci pekarny,
buchta s červeným rybízem z domácí pekárny,
rybízový moučník z pekárny,
ribízový koláč z domácí pekárny,
jak zachazet z pekarnou,
bezinky na buchtě,
recepty s aronii
Suroviny:
máslo,
vejce,
esence vanilková,
ořechy mleté,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
soda jedlá,
cukr,
sůl,
rybíz
Komentáře (28)
Příště to dělat nebudu, po konzultaci s jednou zdejší kuchařinkou spíš zkusím přidat pohankovou mouku případně to udělám podle originálu no...
Udělala se mi silnější tmavá kůrka, střídka je ale vynikající, vláčná a nedusí. Kůrku jsem holt ořezala
Tvoje fotka je parádní
ani ostružiny už nejsou
u vás jo,jo
asi to u nás dozrává všechno dřív
uvažuju, čím bych ho nahradila ze sezonního ovoce a nic mě nenapadá,co by bylo kyselkavé a pikantní jak ten rybíz
Děkuju
může to být dobré,ale já byh to asi upekla v troubě,např.v chlebíčkové formě nebo srnčím hřbítku
jinak