Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,44 g |
Tuky | 180,51 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Moje poznámka
Zázvorový bůček z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGDD
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 45 minutami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 49 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 49 minutami
Niva v bramboráku
kimlo před 3 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 4 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Babiččina kulajda
Ivyjg před 5 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bůček recepty,
bůček na zázvoru,
bucek,
vařený bůček v papináku,
papiňák recepty,
vepřoví buček trochu jinak,
pečení v papiňáku,
bůček jinak,
recept na buček,
jak dlouho vařit bůček,
jak upravit bucek,
zazvorovy bucek,
bůček trochu jinak,
co je to zoft,
vepřový bůček recepty,
vepřový bůček se zázvorovou omáčkou,
čerství zázvor a bůček,
bůček v receptech,
recept bůček,
jak pripravit chutny bucek
Suroviny:
bůček vepřový,
sádlo,
cibule,
česnek,
kmín celý,
zázvor mletý,
masox,
voda
Komentáře (80)
bodík už jsem dala dřív, teď jenom obrázky, jestli teda neva
jo, zázvor jsem dala čerstvý, nakrájený na malilinké kousíčky.. MLASK je to
Irenko,budu ráda,když bude chutnat a hlavně díky za vyzkoušení
Jinak receptík mňam
Když to nejíme třikrát denně, ale jen občas....
Za mě máš bod, protože já bůůůůček rád.
Pokud ti to ale nikdo nenutí, přejdi a vař dle svých zvyků. Dobrou chuť a hezký den
REBI a víš jak ten zbylý výpeček se sádýlkem chutnal na čerstvém chlebíku
Děkuji vám všem za milé komentíky a body
já mám hlad
ty máš bod
Ten zázvor je v mase moc dobrý
Hani-děkuji