Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 947 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,01 g |
Tuky | 13,95 g |
Vláknina | 22,13 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 91,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Moje poznámka
Bulharská kapusta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNZY
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 26 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
bulharská kapusta,
jak spařit kapustu,
recepty z kapusty,
jak upravit kapustu,
kapusta recept,
jídla z kapusty,
recepty s kapustou,
kapusta s brambory,
kapusta jako příloha,
bulharska kapusta recept,
spareni kapusty,
recepty na jídla z kapusty,
kapusta,
zadělávaná kapusta eintopf,
bulharská jídla,
recepty bulharska kapusta,
dietní jídlo z kapusty,
zadělávaná kapusta s uzeným masem,
bulharská jídla recepty
Suroviny:
maso vepřové,
kapusta,
brambory,
cibule,
olej,
sádlo,
mouka hladká,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (5)