Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 213 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,25 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 62,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 312,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Moje poznámka
Švestková povidla - rychlá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnmX
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 9 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 5 minutami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 13 minutami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 31 minutami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 1 hodinou
Výborný banana bread
formankovaadel před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 3 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 4 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
švestková povidla podle babiček,
vaření švestkových povidel,
recept na domácí švestková povidla,
příprava švestkových povidel,
příprava povidel,
kotel na povidla,
kotel na vaření povidel,
rychlá domácí povidla,
domací švestková povidla,
rychlá povidla,
příprava švestkových povidel v troubě,
švestková povidla jednoduchá,
švestková povidla recept,
švestová povidla,
kotle na povidla,
švestková povidla,
švestková povidla od babičky,
povidla příprava,
švestková povidla příprava,
domácí švestková povidla podle babiček
Suroviny:
švestky,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
rum
Komentáře (7)
Musí po kusech odpadávat od vařečky, být hustá a tmavá. A ta vůně u toho
Všem přeji krásný další den babího léta!!!
Za jednoduchá povidla ti dávám 2.bod