Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Pokud jste milovníci křenové omáčky s uzeným masem, tento recept nabízí alternativu jak jí uvařit trochu jinak. Bešamelový základ s vůní hub a bylinek. A je jen na vás jakou si zvolíte přílohu, nebo si jí dáte bez masa.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,31 g |
Tuky | 90,69 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 55,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Moje poznámka
Starofrancouzská omáčka s uzeným jazykem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5KWv
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 12 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 3 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 4 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 5 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 6 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 7 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 7 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 8 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 9 hodinami
Tématické fráze:
omacka k uzenemu jazyku,
co k vepřovemu jazyku,
cibulová omáčka s uzeným,
cibulová omáčka s uzeným masem,
omačka k jazyku,
křenová omáčka s uzeným jazykem,
příloha k uzenemu,
omáčka k vařenému jazyku,
starofrancouzská žampionová omáčka,
omáčka k vepřovému jazyku,
priloha k uzenemu kolenu,
co k uzenemu,
omáčka k uzenému kolenu,
přílohy k uzenému kolenu,
omačka ke kolenu,
starofrancouská omáčka,
křenová omáčka k uzenému jazyku,
omáčka k vepřovým jazykům,
omáčka k vepřovému kolenu,
příloha k uzenému jazyku
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
cibule,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
petrželka,
jazyk uzený
Komentáře (13)
překrásná omáčka., to jazyčisko.. to je uzené, néééé