Vepřová tyrolská játra
Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský nádech, připravte jako přílohu špecle.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,71 g |
Tuky | 76,12 g |
Vláknina | 20,35 g |
Cholesterol | 3,14 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 90,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Moje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 17 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 18 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 minutami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 11 minutami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 20 minutami
Kefírový koláč
Renata1101 před 25 minutami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 1 hodinou
Krkovička na česneku
Ostluzina před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
veprová játra,
játra po tyrolsku,
tyrolská játra,
vepřová játra recepty,
vaříme játra,
veprove jatra,
játra recept,
vaříme-játra,
recepty na vepřové játra,
tyrolske jatra,
vepřová játra recept,
játra recepty,
vaříme z jater,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra recepty,
jak dlouho vaříme játra,
vaříme vepřová játra,
cena vepřových jater,
vepř.játra,
jak dlouho dusíme játra
Suroviny:
játra vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
sádlo,
mléko,
vývar masový,
pepř mletý,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Jsem ráda, že chutnalo
Tak pokud je máš tužší tak je tam máš dlouho
Přeji hodně štěstí a ať se povede