Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička na bylinkách

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lucie2211

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a naklepeme. Krok 2: Trošku osolíme a dáme do misky. Přidáme olivový olej, šalvěj, tymián, koriandr a dáme do lednice na dvě hodiny odležet. Krok 3: Rozpálíme pánvičku s olivovým olejem. Přidáme maso a zprudka z každé strany asi 2 minuty smažíme. Krok 4: Pánvičku s masem a víkem dáme do trouby a podlijeme bílým vínem. Krok 5: Pečeme při 200 stupních asi 25 minut. Oloupaný a na plátky nakrájený česnek přidáme k masu a pečeme ještě 10 minut bez víka.

Zveřejněno 6. 2. 2013

Poznámka autorky lucie2211

Maso pečeme i s bylinkami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gX9Z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovička na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gX9Z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Mńam a bod!

To je mi ale pěkný kus flákoty:-p:-)):yes:

Jojo,obrázek k sežrání!!:-p

To si uložím:yes::yes:

Hmm. . .to vypada lakave:-p:yes:

Tématické fráze:
krkovička na bylinkách, krkovice recepty, krkovicka v bylinkach, krkovičkana zelenině recept, krkovička recepty, krkovička na bilinkach, krkovicka na medu a bylinkach, maso pečeme z každé strany 7 minut, pečená krkovice na bylinkách, přírodní krkovička v troubě, krkovice recept, krkovička na medu s bylinkach, recepty z krkovice, recepty z krkovice, krkovička s koriandrem, krkovička na česneku a bylinkách, krkovičkana bylikách, krkovicka na bylinkach, krkovice na bazalce bylinkach, krkovička s bylinkami

Suroviny:
krkovice s kostí, olej olivový, tymián, šalvěj, koriandr, sůl, česnek, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu