Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 846 kJ / 1 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,24 g |
Tuky | 75,69 g |
Vláknina | 25,56 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 5,04 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 104,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onoN
Moje poznámka
Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onoN
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 7 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 4 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 5 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 5 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 6 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 6 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 7 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 7 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 8 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit pšenici,
varime psenici,
recepty s psenici,
zrno psenice pokrmy salaty recepty?,
nalozena psenice na ryby,
salat z prenice,
co s uvařenou pšenicí,
namočení pšenice,
co uvarit z psenice,
recepty z pšenice,
psenice jak uvarit,
co uvarit z namocene psenice,
recept na pšenici,
jak vaříme pšenici,
lucasinka.cz,
vaříme s pšenicí
Suroviny:
pšenice,
rajče,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá červená,
sýr feta,
česnek,
bazalka čerstvá,
koření oregáno sušené,
olej,
vývar zeleninový
Komentáře (4)