Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 941 kJ / 1 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,62 g |
Tuky | 75,50 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 66,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxO0
Moje poznámka
Cuketové cannelloni se špenátem a ricottou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxO0
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 10 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 5 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 7 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 7 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 7 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
špenát s ricottou,
cuketa s ricottou,
špenát s ricotou,
canelloni s ricottou,
kaneloni,
čím nahradit cuketu,
recepty s ricottou,
ricotta recepty,
cannelloni se špenátem a ricotou,
plnene kaneloni,
špenát s riccotou,
recept s ricotou,
čím nahradit gruyére,
zapečený čerstvý špenát s ricotou,
čim nahradit syr ricotta,
květák s ricottou,
recept cuketa s ricotou,
čím nahradit sýr gruyere,
sýr gruyére čím nahradit,
cannelloni recepty
Suroviny:
cuketa,
sýr ricotta,
špenát listový mražený,
česnek,
sůl,
pepř,
cibule,
květák,
rajče,
cuketa,
česnek,
sůl,
pepř,
chilli,
majoránka,
bazalka čerstvá,
tymián,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (5)