Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 422 kJ / 2 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,06 g |
| Tuky | 182,28 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 742 mg |
| Sodík | 2,06 g |
| Sůl | 5,08 g |
| Sacharidy | 21,74 g |
Postup přípravy
Krok 1: Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce.
Krok 2: Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin.
Krok 3: Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku a zašleháme do něho máslo. Podáváme s vařeným bramborem a fazolkami
Zveřejněno 1. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Moje poznámka
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zgm2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
PaveL2002 před 5 minutami
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Tématické fráze:
skopove v pomalem hrnci,
skopove na rozmarýnu,
jak udelat skopove,
skopové v ph,
skopové maso v ph,
skopové z pomalého hrnce,
skopové maso v v pomalém hrnci,
skopové na na rozmarýnu,
skopová kýta s s rozmarýnem,
skopové maso v pomalém hrnci,
skopove ve stave s brambory,
skopovy krk,
recept na skopove na chlebu,
jehneci a skopove rozdil,
vykostena skopova kyta s rozmarinem,
skopové recepty,
pomalý hrnec recepty skopové maso,
recept na kytu jehněčí na rozmarynu a na česneku,
skopové v v pomalém hrnci,
jehneci na slwnine a cesneku
Suroviny:
kýta skopová,
slanina,
česnek,
rozmarýn čerstvý,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (19)
Ivo, určitě přijď i s pekárnou
1974andrea: já mám skopové moc ráda - tu jeho vyzrálou charakteristickou vůni a chuť / která právě hodně lidem vadí
Zkrátka a dobře - člověk aby si na prohlížení všech těch zdejších krás položil vedle sebe aspoň chleba se škvarkovým sádlem - jinak to jednoho nutí do vytí