Dýňová polévka s uzeným
Dýňová polévka je v českých domácnostech velmi oblíbená, obvykle se však připravuje pouze ze zeleniny. Vyzkoušejte masovou variantu dýňové polévky s uzeným. Využijete maso i vývar a uzená chuť udělá s polévkou hotové divy.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 641 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Moje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 21 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 41 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 58 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 1 hodinou
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 3 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 4 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
dýńová polévka s uzeným masem,
dýňová polévka s uzeninou,
dynova polevka s vyvarem uzenym,
dynova polevka,
dýňová polávka s uzeninou,
polevka s uzenym,
dýňová polévka s s uzeným masem,
dýňová polévka hokaido s uzeniny,
gazdinka recept máslové dýne,
dýňová polévka s uzeným vývarem
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
vývar masový,
žebra uzená,
máslo,
kmín drcený,
sůl,
smetana na vaření
Komentáře (24)
Díky za resuscitaci receptu
Zrovna jsem vařil uzenou žebrotu že na fr. brambory...
Dýně všeho druhu už mi letos lezou i ušima, tak jsem toto s tím uzeným vzal jako kosmickou změnu (vařívám podobnou z celeru)
Aby jídlo zapadlo do mé dělené stravy, tak jsem pouze vynechal onen brambor, ale zase jsem rozvařil celou dýni.
Vynikajuuuca!
(doufám, že večer zase nezapomenu přidat smetanu)