Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 985 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 125,24 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný pstruh uzenou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyLR
Moje poznámka
Plněný pstruh uzenou slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZyLR
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 14 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 18 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
pstruh se slaninou,
pstruh od hrusky,
pstruh láďa hruska,
plněný pstruh recept,
tncz recepty ládi hrušky,
roladky ze pstruha se slaninou,
plněný pstruh recepty,
pečený pstruh se slaninou,
pečený pstruh plněný česnekem a slaninou,
pstruh s petrzelkou a slaninou,
láďa hruška pstruh,
pstruh na hruskach,
recepty ládi hrušky pstruh,
recepty ládi hrušky na pstruhy,
pstruh na másle podle ladi hrusky,
pstruzi halamka,
pstrus se slaninou,
recept pstruh plněný,
pstruh na másle se slaninou a brambory,
tncz recepty ládi hrušky 26.2.2014
Suroviny:
pstruh,
slanina uzená,
cibule,
kmín drcený,
sůl,
máslo,
petrželka zelená
Komentáře (3)