Plněný pstruh uzenou slaninou

Fokuska Kuchařka: Fokuska

Ryby 2 názory

Suroviny

4 pstruzi
100 g uzené slaniny
100 g cibule
drcený kmín
sůl
50 g másla
zelená petrželka na ozdobu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Vykuchané pstruhy umyjeme,nasolíme a posypeme drceným kmínem. Naplníme je plátky uzené slaniny a kolečky cibule.

  2. Poklademe je do máslem vymazaného pekáčku. Přikryjeme a upečeme. Během pečení přeléváme vypečenou šťávou.

  3. Ke konci pstruhy dopečeme odkryté. Na talíři ozdobíme sekanou petrželkou, podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Plněný pstruh uzenou slaninou

Tématické fráze: pstruh se slaninou pstruh od hrusky pstruh láďa hruska plněný pstruh recept tncz recepty ládi hrušky roladky ze pstruha se slaninou plněný pstruh recepty pečený pstruh se slaninou pečený pstruh plněný česnekem a slaninou pstruh s petrzelkou a slaninou láďa hruška pstruh pstruh na hruskach recepty ládi hrušky pstruh recepty ládi hrušky na pstruhy pstruh na másle podle ladi hrusky pstruzi halamka pstrus se slaninou recept pstruh plněný pstruh na másle se slaninou a brambory tncz recepty ládi hrušky 26.2.2014