Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra s cuketou

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaB1

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 691 kJ /
643 kcal
Bílkoviny60,28 g
Tuky31,12 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 924 mg
Sodík 344 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy28,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra nakrájíme na menší kousky, cibuli a papriku na proužky. Mrkev a cuketu nastrouháme na hrubé nudličky. Krok 2: Na oleji pomalu orestujeme játra, cibuli a papriku. Potom podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut, až jsou játra skoro měkká. Krok 3: Přidáme nastrouhanou mrkev a cuketu. Podusíme 10-15 minut, zahustíme jíškou a přidáme koření Čína. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 27. 2. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q53G

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová játra s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q53G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
játra s cuketou, kuřecí játra s cuketou, drůbeží játra s cuketou, veprova jatra jako cina, hovězí játra s cuketou, vepřová játra a cuketa, veprova jatra a cuketa recepty, jatra ala čína, top recepty játra s cuketou, vepřová játra čína, vepřová játra a la čína, játra a cuketa*recept, cuketa recepty, recepty cuketa čína, restovaná játra, recepty vepřové játra čína, čína s vepřových jater, recept jatra s cuketou, vepřová játra na čínu, restovaná vepřová játra na cibulce

Suroviny:
játra vepřová, cibule, paprika čerstvá bílá, mrkev, cuketa strouhaná, jíška tmavá instantní, koření čína, olej, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu