Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,90 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 60,60 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 104,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Moje poznámka
Osecký srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVZy
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 2 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 23 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 23 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 23 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový salát z Mozambiku - Salada Pera de Abacate
Antonausprag před 25 minutami
Poctivá květáková polévka
Ivyjg před 31 minutami
Tvarohové řezy s broskvemi
Andyzvesnice před 38 minutami
Šunkofleky se sýrem
Andyzvesnice před 39 minutami
Rychlá bramborová polévka s červenou čočkou
Andyzvesnice před 40 minutami
Farmářská minestrone
Andyzvesnice před 42 minutami
Koprová omáčka
Andyzvesnice před 43 minutami
Česnekovo-sýrové rohlíčky
RadkaD. před 46 minutami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Lenarek.k před 56 minutami
Bezový sirup
Jana2017 před 56 minutami
Tématické fráze:
srnči gulaš,
srnčí recepty,
srnčí guláš recept,
srnci gul,
srnci slezina recept,
srnčí s fazolemi,
srnci guláš s fazolemi,
recepty srnčí maso,
top recepty srnci guláš,
srnčí s bramboráčky,
recepty srnčí gulaš,
srnci gulas s bramboracky,
top srnčí guláš,
recepty srnčí,
srnčí na fazolích,
osecký hovězí guláš,
srnčí guláš něj recepty,
nej recepty z divočiny,
srnci gulas podle hajneho,
srnci gulas hajneho sl
Suroviny:
plec srnčí,
cibule,
fazole v rajské omáčce,
paprika čerstvá zelená,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření na divočinu,
sádlo,
mouka
Komentáře (4)