Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 509 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 4,28 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19,23 g |
Sůl | 48,00 g |
Sacharidy | 94,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nálev vařit 5 minut a nechat vystydnout.
Krok 2: Houby, které používáte na houbové řízky se obalí v trojobalu a usmaží a nechají vystydnout.
Krok 3: Na dno zavařovací sklenice dát kousek bobkového listu a houby prokládat s cibulí nakrájenou na kolečka.
Krok 4: Zalít nálevem a dobře uzavřít. Pro delší skladování je možno chvíli sterilizovat.
Krok 5: Jinak jsou vhodné ke konzumaci za 3 dny.
Zveřejněno 24. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9WA
Moje poznámka
Houbové pečenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9WA
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 38 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečenáče z bedlí,
pečenáče z hřibů,
pecenace z bedel,
jak skladovat bedle,
pecenace z bedly,
houbové řízky v nálevu,
houbový pečenáč,
houbovy nalev,
pecenace z houbovych rizku,
houbovépečenáče,
bedly jako pečenáče,
hriby jako pečenáče,
pecenac,
hobové pečenáče,
houbové řízky jako pečenáče,
hřibové pečenáče,
pecenace z ruzovek,
houové pečenáče,
nalev na houbove řízky,
houbova omacka z bedli
Suroviny:
houba růžovka,
houby praváci,
houba bedla,
houba suchohřiby,
voda,
ocet,
víno bílé,
cukr,
sůl,
koření nové koření,
semínka hořčičná
Komentáře (5)