Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,75 g |
Tuky | 40,60 g |
Vláknina | 14,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 175,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Moje poznámka
Kuřecí steak se skvělou zeleninovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2rq
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 34 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 42 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak se zeleninou,
kuřecí steak,
kuřecí steak na zelenině,
recept na steak kuřecí se zeleninou,
kuřecí steaky recepty,
kuřecí steak s zeleninou,
steak na zelenine,
steaky na zelenině,
kuřecí steak recept,
kuře se zeleninovou přílohou,
kuřecí steak na na zelenině,
kuřecí steaky,
prirodni kureci steak se zeleninou,
kuřecí steaky recept,
zeleninové přílohy recepty,
recepty-kuřecí steak se zeleninou,
kuřeci přírodní steak se zeleninou,
kuřecí steak s grilovanou zeleninou,
kereci steak recept,
kureci steak a zelenina
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
mrkev,
kukuřice mražená,
mléko kokosové,
chilli,
mouka hladká
Komentáře (6)
jen bych asi nezahušťovala moukou. V tomto případě by asi byl lepší škrob nebo kokosové mléko zredukovat a pak v něm provařit zeleninu. Píšeš provařit krátce, jen co se jídlo zahustí - mouku je lépe provařit 15-20 minut a to je na zeleninu už moc.