Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 511 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,37 g |
| Tuky | 23,07 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 249 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 41,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Moje poznámka
Ovarová zeleninová polévka se ztraceným vejcem dle hajného ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jk9W
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 11 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 13 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 1 hodinou
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 1 hodinou
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 13 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 15 hodinami
Tématické fráze:
jarní zeleninová polévka s vejcem,
ovarový vývar,
ovarova polevka,
ovarovy krém,
polévku s stracený vejcem,
polévka se ztraceným vejcem,
jak dlouho se vari stracene vejce,
stracené vejcem ládi hrušky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
protlak rajčatový,
fazole červené,
fazole bílé,
česnek,
chilli,
paprika kozí roh pálivá,
rajče loupané,
ocet jablečný,
sádlo,
cukr,
vývar
Komentáře (1)