Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 80,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Moje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 58 minutami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 2 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 3 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 3 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 3 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 3 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 4 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 6 hodinami
Tématické fráze:
vařená makrela,
polévka z uzené makrely,
vyprostovak,
vyprošťovak recept,
polevka z makrely,
polevky z z makrely,
makrela v majoneze,
jak šmakuje moravskoslezsko vyproš´továk,
domaci vyprostovak,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
blansirovana makrela,
polévka z uzené mykrely,
jak šmakuje moravskoslezsko vyprošťovák,
makrela recepty,
majda na makrely,
vařená makrela salát,
vyprostovak domaci recept,
jak šmakuje moravskoslezsko rybi recepty,
salát z uzené makrely z pořadu jak šmakuje moravskoslezsko,
vařená makrela ve studene kuchyni
Suroviny:
makrela uzená,
okurky sterilované,
majonéza,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
cibule,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (3)