Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 187 kJ / 1 479 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g |
| Tuky | 79,50 g |
| Vláknina | 35,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 336 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 153,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Moje poznámka
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 6 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 8 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 11 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
gazpacho pohlreich,
gaspacho pohlreich,
andalúzské gaspacho,
gazpacho recept,
gazpačho,
gaspacho andaluzske,
uzené gaspacho,
gaspach,
gazpačho recept pohlreich,
gazpačo,
andaluzská čočka recept,
gazpacho top recepty,
gaspacho vyborny recept,
andaluzska čočka,
gazpačio,
recept na gaspacho,
horké gazpacho,
recepty andaluzske gaspach,
gaspacho balsamico,
gazpacho polévce
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
rajče,
olej olivový,
okurka čerstvá,
pepř,
cukr,
sůl,
balsamico,
ajvar,
vývar hovězí
Komentáře (2)