Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 703 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,96 g |
Tuky | 33,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 8,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí medailonky s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XBx
Moje poznámka
Krůtí medailonky s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5XBx
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 8 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 11 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 12 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 24 minutami
Špagety v nivě
Routilka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 2 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 3 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 5 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 5 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 5 hodinami
Tématické fráze:
krůtí medailonky,
kančí medailonky s brusinkovou omáčkou,
krůtí medailonky recept,
krůtí medailonky s brusinkami,
krůtí medailonky v jogurtu,
krůtí s brusinkami,
krutí medailonky top recepty,
krůtí medailonky na medu,
krůtí maso recepty medailonky,
recept na krůtí medailonky,
kruti maso s brusinkovou omackou,
omáčky recepty,
kruti medajlonky,
krůtí maso na brusinkách,
krůtí medailonky recepty,
brusinková omáčka,
krůtí prsa s brusinkovou omáčkou,
krůtí maso s brusinkami,
kruti s brusinkovou,
krůtí maso recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
jogurt bílý,
marmeláda brusinková,
olej,
šťáva citronová,
med,
paprika sušená sladká,
sůl,
chilli,
pepř čtyř barev,
máslo
Komentáře (7)
Práve preto, že som si to všimol.
Pod slovom medajlonky sa vždy rozumelo
niečo delikátne, malé atď.
a nie kusisko mäsa, ako je na fotografii.
Nemám záujem vyvolávať polemiku,
ako si mnohí myslia, práve naopak,
chcem uviesť veci na správnu cestu,
aby nevyvolávali pochybnosti.
Prvá fotografia je minimálne "medajlonisko",
ktorý váži aspoň dvojnásobne, než píšete
v ingredienciách.
Koľko mäsa treba teda v recepte na "medajlonky"
použiť a čo Vy rozumiete pod slovom "medajlonky"?