Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z vepřového kolene
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vj21
Moje poznámka
Výpečky z vepřového kolene
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vj21
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 6 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 23 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 1 hodinou
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 3 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 4 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 5 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 6 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 7 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 8 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové výpečky video,
vývar z vepřového kolene,
uprava veproveho kolene,
vepřové koleno bez kosti recept,
pečení vepřového kolene,
videorecepty výpečky,
výpečky -video,
jak se pecou vypecky,
co uvařit z kolene,
příprava vepřového kolene,
vypecky s chlebem,
kůže z pečeného kolene,
recept s kolene,
recept vepřové výpečky,
recepty z vepřového kolene,
vypecky video,
vepřové výpečky video recept,
šunka z vepřového kolene,
dobrota z kolene,
další úprava vykostěného vepřového kolene
Suroviny:
koleno vepřové,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
voda
Komentáře (14)
Libeček mám ráda, používám často, ale do všeho se opravdu dát nedá...