Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Citronové těstoviny s koprem a uzeným lososem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny5,60 g
Tuky22,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy7,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu. Do hlubší pánve vlijeme smetanu na vaření, přidáme citronovou šťávu a necháme ji prohřát. Krok 2: Do smetany vmícháme uvařené těstoviny, ochutíme solí, pepřem a vše pořádně promícháme. Krok 3: Smetanové těstoviny naservírujeme na talíř spolu s uzeným lososem, citronovou kúrou, nasekaným koprem a můžeme podávat.

Zveřejněno 10. 5. 2016

Poznámka autorky Susa

Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky :-)

cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lg9V

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lg9V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
těstoviny s uzeným lososem a smetanou, těstoviny s uzeným lososem, uzený losos s těstovinami, těstoviny s lososem, recept na lososa s testovinou, recept na těstoviny s uzeným lososem, těstoviny recepty, recepty s uzeným lososem, těstoviny s lososem a smetanou a koprem, tagliatelle s lososem a koprem, citronové těstoviny s lososem, citronové těstoviny, losos recept, citronové testoviny z lososem, losos s těstovinami, těstovinový salát s lososem, těstoviny s lososem recepty, recepty s lososem, smetanová omáčka s uzeným lososem a koprem, recept na těstoviny s uzeným lososem a smetanou

Suroviny:
těstoviny semolinové, smetana na vaření, losos uzený, šťáva citronová, kůra citronová, kopr, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu