Suroviny
Porce: 1 porce (6 ks)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 31,46 g |
Vláknina | 1,08 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 14,56 g |
Postup přípravy
U nás máme nejraději bez pečiva, pouze s bílým vínem a když je k mání, tak se žlutým melounem.
Zveřejněno 16. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Moje poznámka
Hlemýždi (šneci) po gaskoňsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnMQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 22 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 22 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 23 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Kysané zelí do sklenic
kacaba10 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
skavera před 2 hodinami
Strouhané mrkvové řezy se špaldovou moukou
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
hlemýžď recepty,
hlemýžď recept,
recept na hlemýždě,
hlemýždi recept,
jak se vari sneci,
hlemýždi recepty,
příprava hlemýžďů,
recepty z hlemýždů,
hlemýždi,
hlemýždí sekaná,
hlemýždí farma,
příprava hlemýždě,
recept hlemýžď,
recepty na hlemýždě,
příprava hlemýždů recepty,
jak se vaří hlemýžď,
sneci farmy,
konzervovaní šneci,
recepty na hlemizde,
priprava hlemyzd trouba
Suroviny:
maso,
vývar hovězí,
rohlík,
mléko,
máslo,
žloutek,
petrželka,
strouhanka
Komentáře (10)
AnnaHakenova: fuj se říká psovi, když strká čumák tam, kam nemá. Dobře připravení šneci jsou lahůdka.
No, to vaše psaní mi přijde jako revanš za https://www.toprecepty.cz/recept/49532-vynikajici-... leč nevadí mi to
Pro podobné případy mám pro takové "případy" jako vy, produkt (říkám tomu "Falešní šneci po gaskoňsku", který se vám snad nebude až tolik eklovat. Některé hvězdy by z toho udělaly "nový" rcp
Místo hlemýždích nožek vemte kuří žaludky, uvařte je, odstraňte z nich "chrupavku", a dále postupujte podle receptu. Ušetříte fůůůru času se sběrem a přípravou, příp. trochu peňez při koupi živých a hafo peněz při koupi konzervovaných šneků
...a když fáši zastříknete kapkou rybí omáčky
A jen k doplnění: předpokládám, že květ je muškátový a kůra citronová?