Suroviny
Porce: cca 3 porce omáčky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 989 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 35,89 g |
Vláknina | 6,81 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 28,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Moje poznámka
Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QGy9
Nejnovější recepty
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 26 minutami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 15 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 18 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 18 minutami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 55 minutami
Honzovy kynuté buchty
76alena před 2 hodinami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 9 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 13 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 16 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 18 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 18 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 18 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Cinderka před 18 hodinami
Tématické fráze:
vařený hovězí jazyk recepty,
úžený hovězí jazyk,
vařený uzený jazyk,
vařený hovězí jazyk,
uzený hovězí jazyk recepty,
uzený hovězí jazyk recept,
vařený hovězí jazyk recept,
recept na uzený hovězí jazyk,
hovězí jazyk,
hovězí jazyk recept,
hovězí jazyk recepty,
recepty na hovězí jazyk,
recept na uzeny jazyk,
uzený hovězí jazyk s pikantní omáčkou,
recepty na uzený hovězí jazyk,
uzeny jazyk,
hovezi jazyk vařený,
hovězí uzený jazyk,
hovězí jazyk s omáčkou,
hovězí omáčka
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
vývar,
olej olivový,
cibule,
protlak rajčatový,
chilli paprika čerstvá,
pasta wasabi,
ocet vinný,
česnek,
pepř,
smetana,
vývar,
nať petrželová,
kapie
Komentáře (9)
K receptu: Pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe ještě zahorka. Recept zní velmi lákavě