Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikáš bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjo9
Moje poznámka
Paprikáš bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjo9
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 38 sekundami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 20 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 27 minutami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 28 minutami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 58 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
paprikáš bez masa,
jednoduchý paprikáš,
recepty bez masa,
paprikáš,
obed recepty bez masa,
žampiony a zelené papriky,
paprika bez masa recept,
na paprice bez masa,
papriky bez masa,
recepet na papriky bez masa,
top recepty bez masa,
top recepty bez masa videorecept,
recept na sojové maso s s paprikou,
paprikas s gnocchi,
paprikař bez masa,
hlívový paprikáš s gnocchi,
maso na paprice,
recepty s paprikou bez masa,
papriky bez masa,
perkelt zo sojoveho masa
Suroviny:
žampióny,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
smetana,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (6)