Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 446 kJ / 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,44 g |
| Tuky | 8,05 g |
| Vláknina | 31,14 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 902 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Přemístíme do pekáčku nebo zapékací mísy. Krok 2: Zakysanou smetanu povolíme mlékem, přidáme posekané bylinky, trochu přisolíme a nalijeme na houbovou směs.
Vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi 25 minut při 170°C.
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Moje poznámka
Houby zapečené s mangoldem a bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KVZl
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 1 hodinou
Likérové kávy
Přidáno před 6 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 17 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 1 minutou
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 14 minutami
Květáková polévka
tomstny před 23 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 39 minutami
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 51 minutami
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 3 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapecene houby se smetanou,
zapečené houby se slaninou a smetanou,
houby s mangoldem,
houby recepty,
recepty na houby,
zapečené houby s cizrnou,
houby s mangolem
Suroviny:
houby čerstvé,
mangold,
cibule,
klobása papriková,
česnek,
sůl,
mléko plnotučné,
čerstvé bylinky
Komentáře (2)