Ostré Jánošíkovy kotlety

Vepřové maso Doba přípravy: i s pečením asi 60 minut 21 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: i s pečením asi 60 minut 21 názorů

Suroviny 2 porce

kotlety nejlépe s kostí
sklenička leča
lžíce tekutého chilli nebo kečupu
2 kusy oštěpku
kremžská hořčice
pepř
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Do kotlet nařízneme kapsu a přes fólii, nebo sáček je naklepeme.

  2. Pak osolíme, opepříme, vnitřky kotlet vymažeme kremžskou hořčicí, vložíme oštěpek a sepneme párátky, nebo jehlou.

  3. Takto upravené kotlety prudce opečeme na oleji z obou stran a vložíme je do pekáče s připraveným lečem. Pečeme při 190 stupních cca 30 minut.

  4. Upečené kotlety vyndáme na talíř a do výpeku z leča vmícháme jednu lžíci čili, nebo, kdo nemá rád ostré, může použít kečup. Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře k receptu Ostré Jánošíkovy kotlety

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové maso recepty janošíkuv oštěpek kotlety recepty oštěpok janošíkův oštěpok kotlety grilovaný oštěpok kotlety s kremžskou hořčicí kotlety s kostí recepty grilovaný oštěpek ostra veprova kotleta recepty kotleta na halali kotlety na halali kotlety s halali janošíkuv řizek veprove kotlety ostre recept jánošíkova kapsa janošíkův oštěpek recepty forma na oštěpok sýr jánošíkův oštěpok