Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 938 kJ / 2 853 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,31 g |
| Tuky | 46,70 g |
| Vláknina | 22,85 g |
| Cholesterol | 194 mg |
| Sodík | 5,21 g |
| Sůl | 14,84 g |
| Sacharidy | 492,49 g |
Postup přípravy
Chleba zní dutě, když na něj zespodu ťukneme.
Zveřejněno 24. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Moje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
veronikatun před 1 hodinou
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 1 hodinou
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 2 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 3 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 3 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 3 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 4 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 4 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chléb,
recept na chleba,
recept na domácí chleba,
bramborový chleba,
chléb damer,
bramborový chléb recept,
bramborový chleba recept,
damper sodu,
bramborové recepty,
recepty na chleba,
recept vyroba chlebu na ohni,
bramborovo kukuřičné bulky,
název australských bramborů,
křupavý chléb s chia semínky recept,
recepty křupavý chléb s chia semínky
Suroviny:
mouka,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
máslo,
brambory moučné,
podmáslí,
voda,
maso uzené
Komentáře (10)
Proč nejdřív na vymazaný plech a potom zase přendat na plech s pečícím papírem ?