Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,24 g |
Tuky | 245,36 g |
Vláknina | 35,32 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 10,84 g |
Sůl | 25,50 g |
Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 8 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 7 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 8 hodinami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 10 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 15 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 16 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 17 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 20 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 20 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)