Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,24 g |
Tuky | 245,36 g |
Vláknina | 35,32 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 10,84 g |
Sůl | 25,50 g |
Sacharidy | 434,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Moje poznámka
Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j9Ml
Nejnovější recepty
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 14 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 1 hodinou
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 11 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 13 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 13 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 13 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 13 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 13 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 13 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 13 hodinami
Klasické palačinky
KladiKIK před 13 hodinami
Tématické fráze:
italské těstoviny recepty,
těstoviny s paprikou a klobásou,
recept těstoviny s salsiccia,
italské penne s klobásou,
recept italské testoviny,
těstoviny s klobásou,
rigatoni, salsiccia, recept,
těstoviny s italskou klobáskou,
testoviny s klobásou a nivou,
zapečené těstoviny s paprikou a klobásou,
olivovy olej s cili paprikou
Suroviny:
klobása,
olej olivový,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
česnek,
těstoviny,
máslo,
vločky,
parmazán,
bazalka čerstvá,
petrželka,
pepř
Komentáře (1)