Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 065 kJ / 1 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,20 g |
| Tuky | 104,22 g |
| Vláknina | 7,63 g |
| Cholesterol | 161 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Moje poznámka
"Rillettes" z pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wq8R
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 1 hodinou
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 2 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 2 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 4 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 5 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 6 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 7 hodinami
Tématické fráze:
příprava bůčku,
rillettes pečený bůček,
pecene platky bucku,
pomalé pečení bůčku,
domaci rillettes,
recepty pečený buček,
pečený bůček kousky,
příprava bůčku na pečení,
francouzský pečený bůček,
rillettes de connerré peceni,
bůček rillettes,
rilletes z bucku,
rillettes,
bůček nakrájíme na kousky,
rillettes recept,
domácí buček pečený,
jak se pripravuje peceny bucek,
rillettes uzený bůček,
rillettes z vepřového bůčku,
pečený bůček rillettes
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
hořčice pikantní,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (6)