Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 251 kJ / 1 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,02 g |
| Tuky | 32,59 g |
| Vláknina | 25,30 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 173,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák se zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVAn
Moje poznámka
Bramborák se zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVAn
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
bramborák recept,
kuřecí maso v bramboráku,
recept bramborák,
kuřecí maso recepty,
recepty z kuřecího masa,
recepty kuřecí maso,
bramboráky recept,
kuřecí maso se zeleninou,
bramborak s kurecim masem,
recept kuřecí maso,
recepty bramborák,
recepty cmunda,
stehna z bramborákem,
brámborák recepty,
bramborák na plech do trouby s kurecím masem,
maso v bramboráku,
recept -bramborák,
kuřecí maso v bramboráku z do trouby,
kuřecí se zeleninou,
bramborové placky s kuřecím masem zeleninou
Suroviny:
brambory,
mrkev,
hrášek,
kukuřice,
květák,
zelenina,
stehno kuřecí,
máslo bylinkové,
strouhanka,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)