Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky.
Krok 2: Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli, nasekanou chilli papričku, podle chuti dosolíme, opepříme, přidáme hrst nasekaného čerstvého koriandru a necháme v chladnu uležet. Limeta nám rybu uvaří za 2 hodiny.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Druhý den je ryba bezkonkurenční.
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Moje poznámka
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 2 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 6 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 6 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 7 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Tématické fráze:
peruánská kuchyně recepty,
peruánská kuchyne,
peruánské jídlo,
cheviche,
seviche,
ceviche z tresky,
peruánská kuchařka,
seviche recept,
ceviche z lososa,
recept seviche,
caviche,
peruánská jídla,
geviche,
cheviche recept,
rybý recepty,
lososovy ceviche,
recept na seviche,
peruanska polévka,
sevitche,
peruánská kuchyně recept
Suroviny:
pangasius,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
koriandr čerstvý
Komentáře (11)
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že