Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,86 g |
| Tuky | 18,45 g |
| Vláknina | 4,59 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut.
Krok 2: Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na okraji cedníku co nejvíce šťávy.
Krok 3: Maso rozmixujeme, přidáme strouhanku, promícháme, vložíme do hrnce a postupně ředíme vývarem.
Krok 4: Osolíme, okořeníme, přidáme smetanu a vše přihřejeme téměř k varu. Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Moje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Debrecínský guláš II
Fitulka před 47 minutami
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 2 hodinami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 3 hodinami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 3 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
francouzská rybí polévka,
normanská polévka,
rybí polévka,
normandská polívka,
francouzká rybí polévka,
normanská omáčka,
rybí polévka podle norem,
recept rybí polévka,
čirá rybí polévka,
celoroční rybí polívka,
normandská poévka,
francouska rybi polévka,
normanská rybí polévka,
recepty z rybiho masa,
polévky rybi,
rybí francouzská polévka,
recept na rybí polívku,
normanska polevka recept,
normandské brambory
Suroviny:
treska,
maso z langusty,
víno bílé,
smetana,
mrkev,
rajče,
česnek,
strouhanka,
celer,
květ muškátový,
majoránka,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (7)