Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 892 kJ / 1 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,74 g |
| Tuky | 12,07 g |
| Vláknina | 27,19 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 337,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme na plátky narezané šampiňóny a dusíme 5 minút.
Krok 2: Pridáme ryžu, zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a dusíme, kým nie je ryža mäkká.
Krok 3: Na masle opražíme na plátky nakrájané jablko, podlejeme muštom a 5 min podusíme odkryté. Dochutíme citrónovou šťavou.
Krok 4: Do mäkkej ryže vmiešame opatrne jablká.
Krok 5: Na tanieri porcie rizota posypeme čerstvým tymiánom.
Zveřejněno 6. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové rizoto s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWvr
Moje poznámka
Žampionové rizoto s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWvr
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampionové rizoto recepty,
jablkové rizoto,
jablecne rizoto,
rizoto s jablkama
Suroviny:
rýže,
žampióny,
cibule,
česnek,
jablko,
mošt jablečný,
vývar masový,
šťáva citronová,
sůl,
koření,
máslo,
olej
Komentáře (3)