Žampionové kari se špenátem

maris Kuchařka:

Bezmasá jídla 8 názorů

59

Suroviny

300 g žampionů
50 g červené kari pasty
2 šalotky
100 g čerstvého baby špenátu
1 malé kokosové mléko (165 ml)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme a nakrájíme na větší kousky (já je loupu, ale není to nutné).
    V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a zpěníme na něm jemně pokrájené šalotky. Přidáme žampiony, mírně osolíme a krátce podusíme.

  2. Promícháme s kari pastou, přidáme kokosové mléko a vše krátce společně povaříme. Na závěr vmícháme lístky baby špenátu a necháme je jen zavadnout.

  3. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Žampionové kari se špenátem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo