Žampionové kari se špenátem

maris Kuchařka:

Bezmasá jídla 12 názorů

514

Suroviny

300 g žampionů
50 g červené kari pasty
2 šalotky
100 g čerstvého baby špenátu
1 malé kokosové mléko (165 ml)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žampiony očistíme a nakrájíme na větší kousky (já je loupu, ale není to nutné).
    V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a zpěníme na něm jemně pokrájené šalotky. Přidáme žampiony, mírně osolíme a krátce podusíme.

  2. Promícháme s kari pastou, přidáme kokosové mléko a vše krátce společně povaříme. Na závěr vmícháme lístky baby špenátu a necháme je jen zavadnout.

  3. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 41 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žampionové kari se špenátem

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: žampiony na kari zampionove kari žampiónový kari špenát s rýži žampiony kari se špenátem

Zapomněl/a jsem heslo