Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Insalata di frutti di mare

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Karolina09 Karolina09

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Máte-li čerstvé mořské plody, očistěte je obvyklým způsobem a uvařte v bílém víně s citrónovou šťávou, nejprve chobotničky a olihně asi 15 minut, přidejte krevety, mušle a nechte vařit dalších 5 minut. Vyberte děrovanou naběračkou a dejte stranou. Použijete-li mražené, již upravené a předvařené, nerozmrazujte a vhoďte rovnou do ochuceného vroucího vína a jen nechte přejít varem. Krok 2: Zeleninu nakrájejte na malé kostičky a povařte ji asi 1 minutu ve víně, ve kterém se vařily mořské plody, vyjměte ji z vývaru. Krok 3: Smíchejte suroviny na zálivku a vmíchejte do vlažných mořských plodů a zeleniny, na závěr ochuťte petrželkou.

Zveřejněno 10. 8. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lp2v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lp2v

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pizza frutti di mare, frutti di mare, pizza frutti di mare recept, pizza frutidiomare, pizza frutti di máre recepty, polenta, špagety frutti di mare v s bešamelem, těstoviny s insalata di mare, insalamat di mare, insalat., priprava jidla insalata di mare, fruti di mare recept, pizza froti di mare, pizza frutti mare, rio máre a těstoviny, instata di mare postup, instata di mare, insalata recept, špagety frutti di mare, fruty di mare recept

Suroviny:
slávky, krevety, víno bílé, mrkev, celer řapíkatý, hořčice dijonská, šťáva citronová, olej olivový, česnek, pepř, sůl, petržel

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu