Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 906 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,04 g |
Tuky | 9,49 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 371,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pw96
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 51 minutami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 59 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 9 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 14 hodinami
Tématické fráze:
domaci chleb z omladkem,
domácí chléb s omládkem,
pšenično žitný chléb recept,
recept na psenicno žitný chléb,
domácí chléb s s omládkem,
recepty na psenicno zitny chleba,
omladek do chleba,
nejlepsi recept na chleba s omladkem,
psenicno zitny chleba padesat na padesat
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí čerstvé,
pivo světlé,
mouka chlebová pšeničná,
otruby,
kmín drcený,
sůl
Komentáře (11)
Cathleen, ty máš hlavnú zásluhu na tom, že som si vypestovala lásku k pečeniu chleba. Cez tvoje "povídání" a tvoje skvelé recepty.
Pridávam foto, aj po nakrojení, ešte je teplý, zle sa krájal...ale nedalo sa vydržať...skvelá chuť! Nemám ošatku, kysol len v oválnej mise, tak preto ten povrch. Po upečení som potrela ešte vodou a počúvala to tiché praskanie....nádhera.
Vďaka za skvelý recept!