Suroviny
Porce: 18-20 buchet
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 914 kJ / 4 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,20 g |
Tuky | 122,20 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 747 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 604,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové buchty jako od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0rB
Moje poznámka
Švestkové buchty jako od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x0rB
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 8 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 40 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 5 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchta ze svestek,
švestková buchta,
švestkové buchty,
švestkova buchta bez kynuti,
švestková buchta z kefíru,
kynuté buchty se švestkami,
buchty ze švestek,
buchta se švestkami,
buchta švestky,
švestkové buchty bez droždí,
buchty jako od babičky,
buchty plněné švestkami,
buchta z švestek,
buchty se švestkama,
kefírová buchta se švestkami,
svestkova napln do buchet,
buchta se švestek,
buchty se švestkami,
recept na švestkovou buchtu,
kynute svestkove buchty
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr třtinový,
mléko,
máslo,
žloutek,
droždí,
sůl,
švestky,
cukr skořice,
rum
Komentáře (2)