Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 115 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 53,06 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 4,88 g |
Sacharidy | 4,65 g |
Postup přípravy
Podáváme s vařeným bramborem.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Moje poznámka
Krůtí kostky v bylinkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJAM
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 14 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 15 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 4 minutami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 7 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 10 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 11 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 12 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 13 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 14 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 14 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 16 hodinami
Tématické fráze:
pečené krůtí kostky,
krůtí ořez recepty,
kuřecí kostky na bylinkách,
krůtí pečené kostky,
pečené krutí kostky v marinádě,
krůtí ořez recept,
pecene kruti kostky recept,
kruti kostky,
krůtí kostky na bylinkach,
bylinková marináda na krůtí maso,
bylinková marináda na krůtí maso,
krutí kostky recepty,
maso nalozit bylinkoveho pesta,
drubeží kostky na bylinkách,
kruti rizky kostky recepty,
krůtí kostky v pestu,
sojove kostky recept,
kruti kostky pečeně,
krutí maso naložení v soli a bylinkami
Suroviny:
olej,
omáčka sojová,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
pesto z medvědího česneku,
nať petrželová,
pažitka
Komentáře (2)