Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 385 kJ / 1 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 289,52 g |
| Tuky | 64,14 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 605 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,16 g |
| Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Peču v předehřáté troubě na 95-100°C přibližně 1 hodinu 25 minut (horní i dolní ohřev). Já nemám ráda krvavé maso, takže jsem je pekla na MEDIUM.
Zveřejněno 1. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mz1A
Moje poznámka
Hovězí Picanha v bylinkovo-parmazanové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mz1A
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 14 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 1 hodinou
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 1 hodinou
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 1 hodinou
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 2 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso picanha,
picantha,
pikana na maso,
picahna s parmazánem,
picanha s parmazanem,
picana recepty,
hovězí maso parmazán,
kvetova spicka s parmazán,
picanha s parmezán,
hovezi pikantha,
pichanta,
maso picanha recepty,
pichana v kruste recept,
pichanta recept,
picanha příprava,
pikaňa,
pikaňa v parmezánové krustě,
maso v parmezánové krustě,
maso picana příprava,
hovězí pikaňa
Suroviny:
kýta hovězí,
sýr parmazán strouhaný,
česnek,
čerstvé bylinky,
olej,
sůl hrubozrnná
Komentáře (2)