Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Pokud vlastníte pekárnu a hledáte recept na nejlepší chleba, právě jste ho našli! Úžasně vláčný díky podmáslí a voňavý po kmínu, tak přesně takový tento chleba je. Nejlepší je s tvarohovou pomazánkou nebo domácím uzeným. Díky možnosti odloženého startu můžete mít teplý chléb přímo k snídani.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 588 kJ / 2 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,72 g |
| Tuky | 40,98 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 6,74 g |
| Sůl | 16,18 g |
| Sacharidy | 395,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Moje poznámka
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RDK
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 17 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 9 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 12 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb,
domaci podmaslovy chleba,
recept na podmaslovy chleb,
podmaslovy chleb bez droždí,
podmáslový chleba,
domácí podmáslový chléb,
podmáslový chléb z domácí pekárny,
podmaslovy chleb recept,
nadýchaný chléb z domácí pekárny,
nadychany domaci chleb,
nadýchaný domácí chleba,
nadýchaný chléb z pekárny,
nadychaný chleba z domací pekarny,
nadýchaný chleba z pekárny,
podmaslovy chleba z domácí pekárny,
domaci nadychany chléb,
domácí nadýchaný chleba,
chleb z podmáslí,
podmaslový chleb v domaci pekarne,
chleba z podmáslí
Suroviny:
podmáslí,
mléko,
olej,
ocet,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
cukr,
kmín drcený,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (21)
Můžete se také podívat na časté důvody, proč těsto nekyne, v našem článku.
Nevykynuté těsto: Hlavní důvody, proč se mu nechce kynout a tipy, jak jej úspěšně zachránit
P.S.neměla jsem sušené droždí,dala jsem 14g čerstvého
A fotečku máš fakt nádhernou!