Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 070 kJ / 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,34 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s bílým pečivem.
Zveřejněno 3. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Moje poznámka
Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8nOm
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 18 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 7 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 9 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 9 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 9 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 10 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 11 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 12 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 13 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kedluben,
kedluben s jogurtem,
kedlubnova pomazanka s jablkem,
jablko s bilym jogurtem,
jogurt jablko,
recept jogurt jablka,
jogurt jablko,
recept na karelab,
kedlubna jablko,
jablko a jogurt,
kedlubnova pomazánka s bílým jogurtem,
jablko s jogurtem,
kedlubna s jogurtem,
recepty z jablek s jogurtem,
jablka s jogurtem,
jablko s jogurzem,
kedlubna s jablky a bilym jogurtem,
kedlubna v jogurtu,
karelab,
celerová pomazánka s mrkví
Suroviny:
kedlubna,
jablko,
jogurt bílý,
cukr,
sůl,
šťáva citronová,
Komentáře (4)