Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)

Suroviny

300 g kedlubny
300 g jablek
1 bílý jogurt
špetka cukru
sůl
citronová šťáva
(petrželka)

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané kedlubny a oloupaná jablka nastrouháme najemno, přebytečnou šťávu vylijeme (a třeba vypijeme).

  2. K nastrouhanému přidáme jogurt, podle chuti osolíme, osladíme, zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Můžeme vmíchat i nasekanou petrželkovou nať.
    Podáváme s bílým pečivem.

Komentáře k receptu Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)

Tématické fráze: recepty z kedluben kedluben s jogurtem kedlubnova pomazanka s jablkem jablko s bilym jogurtem jogurt jablko recept jogurt jablka jogurt jablko recept na karelab kedlubna jablko jablko a jogurt kedlubnova pomazánka s bílým jogurtem jablko s jogurtem kedlubna s jogurtem recepty z jablek s jogurtem jablka s jogurtem jablko s jogurzem kedlubna s jablky a bilym jogurtem kedlubna v jogurtu karelab celerová pomazánka s mrkví