

Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
Suroviny
- 300 g kedlubny
- 300 g jablek
- 1 bílý jogurt
- špetka cukru
- sůl
- citronová šťáva
- (petrželka)
Postup přípravy receptu
Oloupané kedlubny a oloupaná jablka nastrouháme najemno, přebytečnou šťávu vylijeme (a třeba vypijeme).
K nastrouhanému přidáme jogurt, podle chuti osolíme, osladíme, zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Můžeme vmíchat i nasekanou petrželkovou nať.
Podáváme s bílým pečivem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kejajog (kedlubna, jablko, jogurt)
-
Mila tejaja tie salatiky su uzasne,urcite vyskusam.
-
popoluska340: Robievam šalát s touto kombináciou, je to výborné, vyskúšaj. https://www.toprecepty.cz/recept/46498-kedlubnovy-...
-
Tak takuto kombinaciz karelab+jablko som este nejedla,ukladam do kucharky na vyskusanie.