Jarní sýrová pomazánka
Zdánlivě obyčejná sýrová pomazánka dostane úplně nový rozměr pokud se využije síla jarních bylinek. Tu s goudou a jemnou pikantní chutí medvědího česneku si vychutnáte nejlépe na bílém pečivu. Výborně poslouží i namazaná na jednohubky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,91 g |
Tuky | 100,73 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 284 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 9,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní sýrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vqr5
Moje poznámka
Jarní sýrová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vqr5
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 12 minutami
Pečená švestková povidla
Prakva před 37 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Tématické fráze:
pomazánky,
syrova pomazanka,
pomazánka z goudy,
sýrová pomazánka se zakysanou smetanou,
jarní pomazánky,
gouda pomazánka,
gouda pomazánky
Suroviny:
sýr gouda,
majonéza,
smetana zakysaná,
česnek mědvědí,
pepř mletý,
mléko,
sůl
Komentáře (3)