Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumeček africký s rajčatovou omáčkou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 484 kJ /
355 kcal
Bílkoviny5,49 g
Tuky20,22 g
Vláknina10,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekaný cesnak a 1 min pražíme. Krok 2: Vložíme paradajky, okoreníme, osolíme a 10 min povaríme. Krok 3: Na oleji a masle opečieme filety sumčeka, najprv kožou dolu 5 min, potom otočíme a opražíme ho ešte 4 minúty. Krok 4: Servírujeme filety sumčeka s omáčkou a na tanieri posypeme sekanou bazalkou a prerezanými olivami.

Zveřejněno 31. 1. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llW1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/llW1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
sumeček africký recept, sumeček africký recepty, sumeček africký - filet recepty, recept sumeček africký, recepty na africký sumeček, sumeček africký příprava, omacka nasumecka, sumeček africky omačka, sumeček africký, recepty zo sumceka, sumeček africký s testoviny, příprava afrického sumečka, sumeček s omáčkou recept, příprava -ryba sumeček africký, sumecek africky s jáhly, recept na sumeček africký, africke recepty na fb, recept africký sumeček, sumeček africký konzervy, recept na sumečka afrického

Suroviny:
sumeček africký, olej, máslo, sůl, rajče drcené, cibule, česnek, olej, pepř, sůl, bazalka čerstvá, olivy

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu