Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 400 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,56 g |
| Tuky | 0,92 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový pudink / želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vx3z
Moje poznámka
Rybízový pudink / želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vx3z
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 11 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
rybízový pudink,
pudink z červeného rybízu,
buchta s pudingovým želé,
rybízový kolač s buchta s pudinkem,
rybízový moučník se želé,
puding s rybízem,
rybízové želé,
buchta s rybizem a želé,
rybízový puding,
buchta s pudinkovým želé,
rybízová buchta se želé,
recept piškot rybíz pudink,
rybízová buchta s pudinkovým želé,
rybízový koláč s želé,
rybízový koláč s pudinkovým želé
Suroviny:
rybíz červený,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
olej,
jogurt bílý,
cukr vanilkový,
rybíz,
Komentáře (2)