Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík pečený na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xz
Moje poznámka
Králík pečený na zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xz
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 40 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 44 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
králík na zázvoru,
pečený králík na zázvoru,
pečený králík,
pečený králík se zázvorem,
králík recepty,
zajíc na zázvoru,
recept králík na zázvoru,
zázvor v kuchyni,
pečen králík,
králik zázvor,
králík pecený na ze zázvoru,
králik na na zázvoru,
králík se zázvorem,
zazvor na peceneho kralika,
králik s anglickou slaninou a zázvorem,
králík pečený na zázvoru,
kralik houby zázvor,
kralík na čerstvém zázvoru,
recepty králík na zázvoru,
kralik na zazvoru recepty
Suroviny:
králík,
slanina anglická,
cibulka,
zázvor čerstvý,
sůl,
voda
Komentáře (41)