Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,60 g |
Tuky | 18,07 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 103,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Moje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 7 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 29 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 3 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 3 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 6 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jogurtová omáčka,
recepty z hub a brambor,
recepty z brambor,
brambory se dvěma druhý hub,
recept z brambor a hub,
brambory dva druhy hub,
maso přelité omáčkou,
brambory recept,
recept z hub a brambor,
voda z namocenych hub,
omacka z hub z jogurtem,
co vse uvarit z jogurtu
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
žampióny,
jogurt řecký,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)