Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 119 kJ / 745 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,60 g |
| Tuky | 18,07 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 103,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Moje poznámka
Brambory přelité jogurtovou omáčkou se dvěma druhy hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x4Gr
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 5 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 7 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 48 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza šneky
Kajkajak před 1 hodinou
Mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 2 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jogurtová omáčka,
recepty z hub a brambor,
recepty z brambor,
brambory se dvěma druhý hub,
recept z brambor a hub,
brambory dva druhy hub,
maso přelité omáčkou,
brambory recept,
recept z hub a brambor,
voda z namocenych hub,
omacka z hub z jogurtem,
co vse uvarit z jogurtu
Suroviny:
brambory,
houby sušené,
žampióny,
jogurt řecký,
vývar kuřecí,
cibule šalotka,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (3)