Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 714 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,39 g |
Tuky | 37,66 g |
Vláknina | 24,76 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 67,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle Brick opečeme cibulku. Přidáme dvě lžíce sladké papriky a drcený česnek. Důkladně promícháme.
Krok 2: Přidáme 1/2 kg na kostičky nakrájeného hovězího masa, lžíci rajského protlaku a po chvíli také mrkev. Vše společně restujeme a poté zalijeme 1/2 l vody.
Krok 3: Přidáme brambory na kostky a guláš dusíme do změknutí. Můžeme zahustit trochou chleba.
Krok 4: Nakonec bohatě posypeme petrželkou.
Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broumovský guláš Uršuly Klukové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXrw
Moje poznámka
Broumovský guláš Uršuly Klukové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rXrw
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 10 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Tématické fráze:
broumovský knedlík,
jak spravit sladký guláš,
jak spravit ostrý guláš,
sladký guláš,
gulas zadelavany chlebem,
broumovský knedlík recept,
sladký guláš?,
jak zpravit sladký guáš,
moc ostré jídlo jak to spravit,
bramborovy gulas zadelavany chlebem,
jak spravit chut gulase,
klukova vanocni cukrovi,
broumoske recepty,
bromovské maso,
jak spravit guláš
Suroviny:
maso hovězí,
sádlo,
cibule,
česnek,
voda,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
mrkev,
brambory,
petrželka,
chléb
Komentáře (11)
Jinak znám a je to mňam
Koukám, že ses dnes´zaregistrovala, tak koukej vařit